Som ett led i internationaliseringsstrategin har Creturner Group AB ingått ett samarbete med fintech-plattformen eucaps.com. Syftet är att underlätta informationsspridning och dialog med befintliga aktieägare och för att kunna nå ut till nya investerargrupper utanför Sveriges gränser.

”Eucaps plattform erbjuder ett stort antal möjligheter för oss att driva internationellt intresse i vår aktie, samtidigt som vi enkelt kan skapa dialog och hålla våra befintliga ägare uppdaterade om vår utveckling”, säger Joakim Erlandson VD och fortsätter: ”Det känns fantastiskt att vi nu har lyckats hitta en lösning på vårt kommunikationsbehov, även utanför Sveriges gränser. När vi nu påbörjat en internationalisering av vår verksamhet redan idag är handlingsbara på Börse Stuttgart, känns det bara naturligt att även vår aktie kan få internationell  uppmärksamhet och locka nya investerare”. 

Eucaps plattform erbjuder global transparens för bolag i det europeiska small-cap segmentet, vilket bland annat innebär att Creturner  blir tillgängligt för investerare från hela Europa. Eucaps ser till att investerare får full tillgång till korrekt information, rapporter, börskurser, ägardata, nyheter etc. Som företagskund hos Eucaps kan bolag dela med sig av det som gör dem unika, marknadsföra sitt bolag och upprätthålla en direkt dialog med verifierade investerare.

”Vi är glada att Creturner Group AB har valt att växa tillsammans med oss. Vår målsättning är att synliggöra möjligheterna i den europeiska small-cap marknaden för internationella investerare, förhindra marknadsmanipulation och skapa bättre likviditet och prisbildning i dessa bolag, säger Henrik Wagenius, VD och grundare av Eucaps, ”small-caps har hitintills hållits utanför den internationella finansiella marknaden, det är på tiden att vi ändrar på detta”.

– ”Vi ser verkligen fram emot samarbetet och hoppas kunna hjälpa Creturner Group AB att skapa trygga och nöjda aktieägare och att befintliga såväl som nya ägare kan följa Creturner och få relevant och aktuell information om deras utveckling”, säger Carl-Marcus Aman, Key Account på Eucaps.
 
För att följa Creturner Group AB gå in på följande länk: https://eucaps.com/creturner-group
Eucaps är även tillgängligt i Google Play & App Store
 
Creturner Group AB är en koncern med två verksamhetsområden inom miljöteknik.
Den digitala delen är en teknisk beräkningsverksamhet som expanderar för att stärka den långsiktiga potentialen och skapa en närvaro på den snabbt växande marknaden för beräkningskapacitet. Bolaget har egna anläggningar i Sverige med egen energitillverkning för att minska råvarukostnaden och miljöpåverkan.
Den miljötekniska delen erbjuder företagskunder en effektiv och permanent metod för att klimatkompensera sina verksamheter. Metoden bygger på Bio-CSS (Carbon Capture and Storage) vilket innebär att man omvandlar restbiomassa till grundämnet kol och deponerar detta för att minska mängden CO2 i atmosfären. Företagskunder till Creturner kan sedan köpa klimatkompensation på samma vis som man traditionellt klimatkompenserar genom exempelvis plantering av träd. Till skillnad från trädplantering är Creturners metod omedelbar, permanent och tydligt mätbar. Uppföljningen sker genom kopplade smarta kontrakt som ger kunden insikt i utfallet samt framtida ekonomisk avkastning från miljöinvesteringen.
www.creturner.com
Bolaget är listat på NGM Nordic SME i Stockholm, Sverige samt på Stuttgartbörsen i Tyskland.
Kontaktuppgifter
För ytterligare information vänligen kontakta:
Joakim Erlandson, VD för Creturner Group AB (publ) på +46-70-8555255 eller via mail joakim.erlandson@creturner.com
Adress: Taptogatan 6, 115 27 STOCKHOLM, Sverige
www.creturner.com
Creturner Group AB (publ) org: 559152-3013
 
Eucaps.com är en informations-, kommunikations- och transaktionsplattform som tillhandahålls av Eucaps Holding AB. Eucaps.com erbjuder en arena där europeiska börshandlade små- och medelstora bolag och investerare enkelt kan finna varandra och där bolag ges möjlighet att kommunicera direkt med nya och befintliga investerare på ett smartare, enklare och säkrare sätt. Eucaps lanserades under mars 2023 och har redan idag c:a 30 000 svenska investerare som använder plattformen för att ta bättre och mer välgrundade beslut kring sin nästa investering.
 
För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Wagenius, VD för Eucaps Holding AB på +46-70-6669938 eller via mail hw@eucaps.com
Adress: Sandbacksgatan 3, 116 21 Stockholm, Sverige
Eucaps Holding AB org: 559028-9368