Idag den 3 maj 2022 tillträder Paula Tunninen som CFO inom Xpecunia-koncernen och kommer även ingå i företagsledningen.

Paula kommer senast från Rundvirke Industrier AB där hon varit ekonomiansvarig i Impregna. Rekryteringen är ett led i att stärka Xpecunias förmåga att hantera den alltmer komplexa och omfattande verksamhet som bolaget bedriver.

Paula Tunninen kommenterar:” Det är ett spännande uppdrag i ett snabbväxande företag som jag ser fram emot att arbeta med. Kombinationen av teknik i framkant och en tydlig miljöprofil känns extra lockande.”

VD Daniel Moström kommenterar: ” Vi är väldigt glada att Paula valt att börja hos oss, den ökade omfattningen och internationaliseringen gör att vi behöver stärka vårt team. Med sin gedigna kompetens och långa erfarenhet av ledande ekonomibefattningar är Paula ett värdefullt tillskott för Xpecunia.”

Xpecunia är i grunden ett tekniskt beräkningsbolag som expanderar för att stärka den långsiktiga potentialen och skapa en närvaro på den snabbt växande marknaden för uthyrd beräkningskapacitet. Denna typ av beräkningskapacitet används främst för AI beräkningar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME i Stockholm, Sverige samt på Stuttgart Börsen i Tyskland.

Kontaktuppgifter
VD: Daniel Moström – 070-7446901
daniel.mostrom@xpecunia.com

Adress: Taptogatan 6, 115 27 STOCKHOLM, Sverige
www.xpecunia.com
Xpecunia Nordic AB (publ) org: 559152-3013