NYHETER

XPECUNIA

Xpecunia – Emission 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.24.1″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Kryptobolaget Xpecunia Nyemission 2019

Motivet är ägarspridning och uppskalningsfinansiering.

Teckningstiden är 21/8 — 10/9

Teckna hos Mangold Fondkommission mangold.se eller din nätmäklare, ser du inte emissionen hos din nätmäklare kontakta deras backoffice och be om att få teckna

 

Bolagsvärdet är 40 Mkr pre-money.
Teckningsposten är 6.000 kr och 75 aktier uppdelat i 334 poster.
Aktien kostar 80 kr.
Grundemissionen omfattar 25.000 aktier och volymen är 2,04 Mkr.
En möjlighet finns till utökning med upp till 75.000 ytterligare med en överteckningsoption, ytterligare 1.000 poster och 6 Mkr.
Huvudägare har ingått avtal att erbjuda maximalt 37.500 aktier till försäljning, till samma pris, om överteckningsoptionen inte räcker till, innebärande ytterligare 500 poster och 3 Mkr.
Handel: Bolagets aktie kommer upptas till handel på lämplig handelsplats när Styrelsen bedömer att bolagets utveckling är tillräcklig och aktieägarnas intressen därmed sammanfaller. Det beräknas inträffa under 2020.
Kommande finansiering: Bolaget avser inte utlysa fler nyemissioner före processen att inleda listning av aktiens upptagande till handel, sk listning, däremot är man intresserad av att utge sk gröna obligationer för att finansiera nästa tillväxtsteg. Om Styrelsen bedömer att ytterligare ägarspridning är tillgodo för Bolagets värdetillväxt och i aktieägarnas intresse kan detta komma att ske genom nyemission eller annan ägarspridningsåtgärd. Garanti: Några garantier har inte upphandlats för denna emission, det bedöms inte behövas.
Emissionsinsitut: ManGold Fondkommission agerar som emissionsinstitut.
Förtur: Aktieägare i TopRight Nordic (listat på NGM-MTF) som innehar 5.000 aktier vid teckningsperiodens slut har förtur till teckning & överlåtelse.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]