NYHETER

XPECUNIA

Kryptobolaget Xpecunias emission övertecknad

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Xpecunias 2019-09-12 emission är övertecknad – överteckning pågår

Xpecunia Nordic AB (publ) är ett greentech bolag som utvinner kryptovalutor med hjälp av egen-solenergi.

Emissionen är nu övertecknad och fortsätter löpa nu utan företräde och teckningstidens slutdag är tisdagen 17/9 vilken enbart kan tecknas via mangold.se.

Mer information om emissionen finner ni här: Xpecunia Emission 2019

”Vi tackar varmt för det stora intresset att bli delägare i Xpecunia. Det är extra glädjande att många nya ägare tillkommer vilket är emissionens syfte. Vi kommer göra vårt yttersta för att Xpecunia skall fortsätta leverera lika bra framgent under uppskalningen.” Daniel Moström, VD Xpecunia NordicXpecunia Nordic AB (publ) är ett greentech bolag som utvinner kryptovalutor med hjälp av förnyelsebar energi. Med vår AI modell Dynamics anpassar vi oss kontinuerligt till den volatila och snabbföränderliga utvecklingen för att optimera tillverkningen. Xpecunia har en hållbar lösning som eliminerar miljöproblemet, sänker elkostnaden och dramatiskt höjer lönsamheten. Xpecunia är ett kryptoföretag som utnyttjar fördelen med grön energi och den ekonomiska omvandling som kryptovalutor och blockchain medför. När man ser giganter som Facebook skapar sin egen kryptovaluta, den digitala e-kronan och hur volymerna ökar bland kryptovalutorna inser man att detta är en fundamental förändring som är bestående.

Dagens utvinning av kryptovalutor använder en ökande mängd av världens energiresurser. Från ett operationellt perspektiv representerar elektricitet upp till 99% av kostnaderna vid kryptobrytning. Istället för att använda el från det traditionella el-nätet har Xpecunia Nordic AB (publ) utvecklat en metod för att utnyttja grön energi för utvinning av kryptovalutor och samtidigt bygga kassaflödesgenererande tillgångar.

Xpecunia Nordic AB (publ) org: 559152-3013

Förlängd Teckningstid: 21 aug till 17 sept, 2019
Kurs: 80 kr
Teckningspost: 6 000 kr och 75 aktier
Tecknas via Mangold.se – ManGold Fondkommission och hemsidan Xpecunia.com
Teckningsvolym: 2+6= 8 Mkr
Grundemission 2 Mkr, överteckningsoption 6 Mkr

Memorandum: Mangold

Aktieägare i TopRight Nordic (NGM-MTF) har förtur till teckningen, med villkor att man äger 5 000 aktier i TopRight
på teckningens sista dag    

VD: Daniel Moström – 070-7446901
Adress: Taptogatan 6, 115 27  STOCKHOLM

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]